وضعیت نامشخص ورزشگاه آزادی برای میزبانی از هواداران دربی سازمان لیگ: دربی پنجشنبه (۹ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! آیا دربی استقلال و پرسپولیس لغو شد؟ نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

اشرفی:مهم نیست چه کسی با تیم می‌رود|نوجوانان باید در مسابقات بین المللی محک بخورند

  • کد خبر: ۷۳۷۹۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴
اشرفی:مهم نیست چه کسی با تیم می‌رود|نوجوانان باید در مسابقات بین المللی محک بخورند
تیم ملی والیبال نوجوانان با 14 بازیکن و 2 مربی راهی لهستان و ایتالیا می شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال نوجوانان ایران جمعه هفته جاری راهی اروپا می‌شود تا در دو منطقه اروپای شرقی و اروپای غربی مسابقاتی را برگزار کند. قرار است دو مربی مسعود آرمات و احمد لاهوتی این تیم را همراهی کنند و دو مربی دیگر مرتضی اشرفی و دکتر علی فتاحی از همراهی تیم بازماندند.
مرتضی اشرفی مربی کاتاگوری ۲ بین المللی که زیرنظر مدرس آلمانی ارتقای درجه یافته است، گفت: ما یک مجموعه هستیم و فرقی نمی‌کند که چه کسی همراه تیم باشد. مشکلات اقتصادی و محدودیت‌های کرونایی باعث شده که تیم با ۱۴ بازیکن و دو مربی راهی لهستان و ایتالیا شوند. در صورتی که ما ۱۸ نفر در اردو داریم. او در ادامه گفت: مهم این است که پیش از مسابقات جهانی تهران، بازیکنان ما در میدان‌های برون مرزی مقابل تیم‌های خوب خارجی بازی کنند و محک بخورند. تیم بااستعدادی داریم و به اعتقاد من حداقل نیمی از بازیکنان حاضر در اردو ظرف چند سال آینده در تیم ملی بزرگسالان خواهند درخشید.
اشرفی در پایان گفت: بازیکنان کنونی از بین ۹۰۰ داوطلب گلچین شده اند و فدراسیون هم حمایت خوبی کرده است، اما چون مسابقات قهرمانی آسیا برگزار نشد، تیم ما یک فرصت خوب را برای مسابقه با تیم‌های آسیایی از دست داد ضمن اینکه با همه تلاش‌هایی که فدراسیون به عمل آورده است به دلیل محدودیت‌های ذکرشده از نظر تدارکات نسبت به تیم‌های دوره‌های گذشته ضعیف‌تر عمل کرده ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->